Latinica | English

 

 

Redovni godišnji sastanak CILAP projekta

CILAP | 24.11.2021.

Sastanak rukovodstva projekta i vođa radnih grupa u svrhu predstavljanja rezultata i planova za 2022. godinu

Redovni godišnji sastanak rukovodstva CILAP projekta i vođa komponenti – Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS-a je održan na Jahorini od 23. do 24.11.2021. godine.

Sastanak je vodila gđa Andja Zimić, direktorica CILAP projekta u saradnji sa koordinatorima implementacije projekta koji su imenovani ispred obje entitetske geodetske uprave. Koordinatori komponenti CILAP projekta su tokom sastanka predstavili dosadašnje rezultate i ostvarene indikatore za 2021. godinu te planove i indikatore za sljedeću 2022. godinu, koja je ujedno i zadnja godina implementacije izlazne/završne faze projekta. Kako je godišnji sastanak prilika za definisanje aktivnosti za radni i vremenski plan, obavljene su dodatne konzultacije i dogovori vođa komponenti obiju uprava u vezi sa usaglašavanjem budućih planova.

Svi sudionici su izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i zajedničkim radom te očekuju slične i još bolje rezultate u nastavku provedbe CILAP projekta kroz izlaznu/završnu fazu.

Ključne reči: projekat  

Galerija fotografija